Navigálódj

FŐOLDAL - moziterem
ÍRJ NEKEM - vendégkönyv

 
Chat

 
Vörös szőnyeg

Cseréim helye. Bárkivel szívesen cserélek, csupán annyi a teendő, hogy írj a chat-be.
 
Oldal Info

Az oldal a filmek világával és színészeivel foglalkozik. Csupán egy rajongói oldal. A css kód Linda érdeme, a fejléc saját alkotás. Nyitás: 2018.05.11. Az oldal adminja, Barbi. A design témája: Avengers (harmadik kinézet).

 

2018. 05. 11. Nyitás
Barbi Szerkesztő
Filmek Téma
G-Portál Tárhely
Linda Design
Gergő Köszönet

CÍMKÉK

friss, premier, avengers, galaxy, színfalak mögött, zene, érdekesség, marvel, képek

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Csillagok
Indulás: 2018-05-11
 
Moziterem

Júniusi filmek

2018.05.24. 18:24, Barbi

Bár, még május van, de érdemes a következő hónapot is figyelni, ami a filmeket illeti. Jurassic World 2, Kutyaparádé, Ocean's 8, Szupercella 2. De ez csak pár cím. Június 7.-én várható a Jurassic Word: Bukott birodalom, Szerelembe gurulva és az Örökség.

A szerelembe gurulva szereplői vannak a képen. Amint a címből látható, francia alkotásról van szó. Franck Dubosc a rendező és persze ő maga is játszik a filmben. Jocelyn (Franck) eljátsza, hogy tolószékben kell élnie, méghozzá azért, mert egy nőért ennyi hazugság bele fér, de a következményekre már ő sem számít. Mi sül ki egy ilyen hazugságból?

Az Örökség egy horror film, mert abból sosem elég nekünk. A történet a következő: a Graham család nagymamája meghal és a család számára, kicsit sem kellemes örökséget hagyott. Vajon egy újabb sablonos horrorral van dolgunk, vagy mutat újat?

Címkék: friss premier
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.