Navigálódj

FŐOLDAL - moziterem
ÍRJ NEKEM - vendégkönyv

 
Chat

 
Vörös szőnyeg

Cseréim helye. Bárkivel szívesen cserélek, csupán annyi a teendő, hogy írj a chat-be.
 
Oldal Info

Az oldal a filmek világával és színészeivel foglalkozik. Csupán egy rajongói oldal. A css kód Linda érdeme, a fejléc saját alkotás. Nyitás: 2018.05.11. Az oldal adminja, Barbi. A design témája: Avengers (harmadik kinézet).

 

2018. 05. 11. Nyitás
Barbi Szerkesztő
Filmek Téma
G-Portál Tárhely
Linda Design
Gergő Köszönet

CÍMKÉK

friss, premier, avengers, galaxy, színfalak mögött, zene, érdekesség, marvel, képek

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Csillagok
Indulás: 2018-05-11
 
Moziterem

Marvel bunch

2018.05.12. 16:27, Barbi

A mai nap folyamán bukkantam rá erre a dalra, ami egész viccesre sikeredett. Pár bosszúálló dalra fakadt és ez született belőle. Nektek hogy tetszik?

Címkék: zene avengers

Groot utolsó szava

2018.05.12. 14:45, Barbi


Jelenleg a Bosszúállok körül forog most minden, így talán nem csoda, hogy nálam is megtalálható lesz még. Groot az egyik tag, a galaxis örzői közül, aki 3 szót tud ismételgetni és folyton ugyanabban a sorrendben. I'm Groot (magyarul: Én vagyok Groot - ezért 3). Azonban ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan bemutatkozik a többieknek, hanem ez a sajátos nyelve, amit társai megértenek. (SPOILER) A Végtelen háború végén pár karaktertől el kell búcsúzni, ugyanis Thanos elintézte sokak sorsát és megtörtént az a bizonyos csettintés. Groot is áldozata ennek és a semmivé lett (vagy írom azt, hogy eltünt). Mielőtt ez teljesen megtörténik, ismét elhangzik, az: Én vagyok Groot, amit Rocketnek (Mordály) szán, aki pontosan tudja, hogy mit is mondott eredetileg: Apa (Dad, angolul). Így, akik ezt tudják, azok gondolhatják, hogy Groot úgy tekint a mosómedvére, mintha az apja lenne. Ezt maga, James Gunn tette közzé Twitteren. Így ez joggal mondható egy szomorú jelenetnek. (SPOILER)

Deadpool 2

2018.05.11. 16:16, Barbi

Sziasztok! Először is, szeretnék köszönteni mindenkit, aki erre téved! Ezen oldal a filmek világával fog foglalkozni, valamint színészekkel is. Igyekszem érdekes dolgokat hozni és remélem, hogy velem tartotok a filmek változatos világába.
Hamarosan érkezik a Deadpool 2. része. Aki már látta az elsőt, az tudja, hogy Pool nem egy megszokott hős. Gyilkol is, ha úgy van és a szája sem arról híres, hogy visszafogott lenne. Humora feldobja a filmet, nem is kicsit. Utalásokat is tesz bizonyos filmekre és a Bosszúállók legújabb részéből a főgonoszt is a szájára veszi. Amit még tudni lehet, hogy az X-menes katakterek 2 tagjával is kapcsolatba kerül. A folytatás érdekes és talán megéri beülni a moziba, hogy lássuk ezt a nem mindennapi hőst. Hozzánk májusban érkezik meg a mozikba.

Címkék: friss premier marvel
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |