Navigálódj

FŐOLDAL - moziterem
ÍRJ NEKEM - vendégkönyv

 
Chat

 
Vörös szőnyeg

Cseréim helye. Bárkivel szívesen cserélek, csupán annyi a teendő, hogy írj a chat-be.
 
Oldal Info

Az oldal a filmek világával és színészeivel foglalkozik. Csupán egy rajongói oldal. A css kód Linda érdeme, a fejléc saját alkotás. Nyitás: 2018.05.11. Az oldal adminja, Barbi. A design témája: Avengers (harmadik kinézet).

 

2018. 05. 11. Nyitás
Barbi Szerkesztő
Filmek Téma
G-Portál Tárhely
Linda Design
Gergő Köszönet

CÍMKÉK

friss, premier, avengers, galaxy, színfalak mögött, zene, érdekesség, marvel, képek

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Csillagok
Indulás: 2018-05-11
 
Moziterem

Hangya és Darázs

2018.05.14. 17:00, Barbi

Szép napot! Egy újabb előzetessel érkezem ma, ami a Hangya és Darázs címre hallgat. Hangyával találkozhattunk már az Amerika kapitány: Polgárháborúban, így nem ismeretlen sokaknak. Természetesen marvel alkotás, így ezen karakterek szintén szuperhősök. Ők ketten nem szerepeltek a Végtelen háborúban és remélem, hogy lesz utalás a Bosszúállókra vonatkozóan. Ez persze kiderül júliusban. Hangya ismét felveszi óriás alakját is és remélem, hogy Darázs is mutat valamit (nem ismerem a képregényeket, így őket sem). Én várom a filmet, remélem, ti is.

Címkék: friss premier

Micimackó visszatér

2018.05.13. 16:22, Barbi


Szép napot! Egy újabb előzetessel jöttem ma elsőnek. Ki emlékszik Micimackóra? Gondolom vannak, akik igen. Róbert Gida már felnőtt és éli életét, de gondjai akadtak, így maga alá kerül. Ekkor bukkan fel egy régi barát, aki segíthet neki. Ez a barát a plüss Micimackó. Aki annak idején nézte a rajzfilmet, annak örömet okoz, hogy a mackó eredeti magyarhangját megkapja (Mikó István). Egy aranyos filmnek nézünk elébe, ami kellemes kikapcsolódást nyújt azok számára, akik tervezik megnézni. Hozzánk augusztusban érkezik meg, méghozzá 2.-án.

Címkék: friss premier

Karen átalakulása

2018.05.12. 22:53, Barbi

A mai nap zárásaként egy olyan videót mutatnék, melyben Karen Gillan átalakul a Galaxis Örzői általa alakított karakterébe. Ez nem más, mint Nebula, aki elég különlegesen néz ki. A videóban jól látható, hogy sok munkával jár ez az egész, de az eredmény magáért beszél. Természetesen sok ilyen átalakítás van a filmes világban és akit érdekelnek az ilyenek, azok rá tudnak keresni.

Kutyaparádé

2018.05.12. 16:41, Barbi

Úgy érzem, kicsit belehúztam a mai nap a posztolásokba. Ha már a fejlécen szerepel a Kutyaparádé, akkor íme, itt az előzetese. Az első, ami eszembe jutott a látottak alapján, hogy ez egy Kutyák és Macskák féle film lesz, hiszen abban is beszéltek az állatok, akárcsak itt. De persze ennyiből ez nem derül ki, hogy olyasmi lesz. A történet szerint, egy pandát elrabolnak és a kutyák és gazdáik feladata, hogy elkapják a tettest, vagy tetteseket. Természetesen ezek a kutyák rendőrök, így már érthető, hogy miért is igyekeznek elkapni a tolvajt. A panda igazán aranyos, természetesen nem valódi, ez észrevehető. Tervezem megnézni a filmet, így a későbbiekben várható róla egy kritika. A film nálunk június 14.-én lesz látható először.

Címkék: friss premier

Marvel bunch

2018.05.12. 16:27, Barbi

A mai nap folyamán bukkantam rá erre a dalra, ami egész viccesre sikeredett. Pár bosszúálló dalra fakadt és ez született belőle. Nektek hogy tetszik?

Címkék: zene avengers