Navigálódj

FŐOLDAL - moziterem
ÍRJ NEKEM - vendégkönyv

 
Chat

 
Vörös szőnyeg

Cseréim helye. Bárkivel szívesen cserélek, csupán annyi a teendő, hogy írj a chat-be.
 
Oldal Info

Az oldal a filmek világával és színészeivel foglalkozik. Csupán egy rajongói oldal. A css kód Linda érdeme, a fejléc saját alkotás. Nyitás: 2018.05.11. Az oldal adminja, Barbi. A design témája: Avengers (harmadik kinézet).

 

2018. 05. 11. Nyitás
Barbi Szerkesztő
Filmek Téma
G-Portál Tárhely
Linda Design
Gergő Köszönet

CÍMKÉK

friss, premier, avengers, galaxy, színfalak mögött, zene, érdekesség, marvel, képek

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Csillagok
Indulás: 2018-05-11
 
Moziterem

Júniusi filmek

2018.05.24. 18:24, Barbi

Bár, még május van, de érdemes a következő hónapot is figyelni, ami a filmeket illeti. Jurassic World 2, Kutyaparádé, Ocean's 8, Szupercella 2. De ez csak pár cím. Június 7.-én várható a Jurassic Word: Bukott birodalom, Szerelembe gurulva és az Örökség.

A szerelembe gurulva szereplői vannak a képen. Amint a címből látható, francia alkotásról van szó. Franck Dubosc a rendező és persze ő maga is játszik a filmben. Jocelyn (Franck) eljátsza, hogy tolószékben kell élnie, méghozzá azért, mert egy nőért ennyi hazugság bele fér, de a következményekre már ő sem számít. Mi sül ki egy ilyen hazugságból?

Az Örökség egy horror film, mert abból sosem elég nekünk. A történet a következő: a Graham család nagymamája meghal és a család számára, kicsit sem kellemes örökséget hagyott. Vajon egy újabb sablonos horrorral van dolgunk, vagy mutat újat?

Címkék: friss premier

Jurassic World 2

2018.05.20. 21:40, Barbi

Hamarosan visszatérnek a dínók és Chris Pratt is, de most nem galaxist fog őrizni. Az új rész a Bukott Birodalom alcímet kapta és az előzetesben látható, hogy meg kell menteni a park lényeit a szigetről. Aki Jurassic film rajongó, annak mindenképpen érdemes elmennie. Június 7.-én érkezik meg hozzánk.

Címkék: friss premier

Thor érkezése

2018.05.20. 21:35, Barbi

Sziasztok! Találtam egy érdekes videót, melyben Thor érkezését láthatjuk a Végtelen Háborúban, ahogy visszatér, ráadásul Wakandába. Azonban Lego formában, ami egész jó lett, és szerintem vicces is. Egy egész estés Avengers: Lego mozit szívesen néznék meg.

Solo -Star Wars mese

2018.05.16. 21:04, Barbi

A Star Wars filmekből, úgy látszik, sosem elég. Mi sem bizonyítja, hogy kapunk egy újabbat. A mozi, Han Solo életét meséli el, hogy hogyan is alakult fiatal kora és, többek között, hogy hogyan került hozzá az ezer éves sólyom. Aki Star Wars rajongó, annak kötelező darab. A film május 24.-én lesz látható nálunk.

Címkék: friss premier

Deadpool 2. képek

2018.05.15. 16:49, Barbi

Szép napot! Ma a Deadpool 2. részéből hoztam két képet, amiket az Empire magazinban lehet látni (bár nálunk az nem kapható, hiszen nem magyar magazinról van szó). A két kép némileg spoileres, de azért sokat nem árul el.


Címkék: friss képek